الخميس، 3 نوفمبر 2011

الضلوع المشويه



الضلوع المشويه


2 كيلو من ضلوع الغنم او البتلو
3 ملاعق سكر بنى
فصين ثوم
2ملعقه صغيره زعتر
3 كوب خل التفاح
ملح وفلفل و شطه
3 ملاعق كبيره كاتشاب
2 ملعقه صغيره مسترده 
2 ملعقه صغيره وورشستر صوص


الطريقه

1- اعملى شقوق بين الضلوع
2- اخلطى الملح والسكر البنى والشطه والزعتر والثوم والفلفل الاسود وادعكى بهم الضلوع جيدا و ضعيهم على شبكه على صينيه وحطيهم فى الثلاجه على الاقل 4 ساعات
3-اخلطى الخل والكاتشاب والمسترده والوورشستر على النار وقلبى على نار هاديه لمده نص ساعه حتى يتكثفوا
4- ضعي الضلوع على الشوايه او الفرن بعد دهنها بالصلصه المتكثفه وغطيها لمده حوالى ساعتين على نار هاديه مع ملاحظه دهنها كل نص ساعه ثم فى اخر ربع ساعه صبى عليها الصلصه كلها ودعيها تتكرمل فيها





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق