الخميس، 3 نوفمبر 2011

اللحم بالكريمه والبصل





اللحم بالكريمه والبصل


المقادير

كيلولحم مقطع مكعبات 
6 معالق كبيره دقيق 
فلفل اسود مطحون 
2 بصلة متوسطة مفرومة
3 معالق زيت زيتون
2 فص ثوم مفروم
2 كوب ماء 
كوب كريمه سميكه
ملح
ورق لورا
حبهان حب
بقدونس مفروم للتزين فى النهاية


الطريقة

تشوح اللحمة فى الزيت مع البصل اضافة الدقيق و الفلفل الأسود مع التقليب المستمر
لما تأخذ اللحمة لون ذهبى اضيفى الثوم وقلبى ثوانى
ثم اضيفى الماء و البهارات


و اتركيها تنضج ثم اصيفي الكريمه ودعيها تغلي معها ٥ دقائق

تقدم مع الارز او المكرونه

الطبق المتوسط يحتوى على 385 سعر حرارى






ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق